Gå til hovedindhold
Sponsoreret

Julen er over os. Det betyder juleknas, julenisser og naturligvis masser af julefilm. Vi guider jer således herunder til en række film, der nok skal få jer i julehumør.


Se mere hos C More her

 

Love-Actually-stor.jpg

 

Love Actually

Det er i den søde juletid i London, men på trods af det, så skaber kærligheden problemer hos en række personer blandt julelys og juletræer.

Lige fra den nyvalgte premierminister, det kiksede sandwichbud og forfatteren med hjertesorger til den udbrændte rockstjerne og drengen, der er varm på en pige i klassen. Ja, alle er de ramt af kærligheden på godt og ondt.

Alle de små historier flettes sammen i en sjov, velspillet britisk film - her med hjerternes fest som den ultimative ramme. En vaskeægte moderne juleklassiker.

Se ’Love Actually’ hos C More her

The-Holiday-stor.jpg

 

The Holiday

Den søde og julevarme 'The Holiday' handler om et nyt venskab mellem amerikanske Amanda (Cameron Diaz) og britiske Iris (Kate Winslet), der bytter hus to uger i juleferien. De er begge singler og har problemer med kærligheden.

I England forelsker Amanda sig i Iris’ bror Graham (Jude Law) samtidig med, at Iris i Los Angeles forelsker sig i komponisten Miles (Jack Black).

Den står med andre ord på flere romantiske forviklinger parrene imellem. Men mon ikke det når at blive rigtig jul alligevel?

Se ’The Holiday’ hos C More her

Fars-fede-juleferie-stor.jpg

 

Fars fede juleferie

Ingen jul uden en vaskeægte julekomedie. Den står ’Fars fede juleferie' for. Her planlægger farmand Clark Griswold - herlige Chevy Chase - en hyggelig og traditionel familie-juleferie.

Tingene går dog ikke helt som planlagt, og snart må Griswold kæmpe ekstra hårdt, hvis han skal nå at få sin juledrøm opfyldt.

Se ’Fars fede juleferie’ hos C More her

Elf-stor.jpg

 

Elf

Den hele vejen igennem sjove Will Ferrell indtager i denne moderne juleklassiker for hele familien rollen som den naive alf Buddy.

Det hele starter dog med Buddy som en baby på et børnehjem, der havner på Nordpolen og her bliver opdraget af en alf – eller nisse, om man vil.

Som voksen beslutter Buddy sig imidlertid for at rejse til New York for at finde sin rigtige far. Han viser sig dog at være en grådig forretningsmand. Men det skal nu nok lykkedes Buddy at sprede hjertevarm julestemning.

Se ’Elf’ hos C More her

Grinchen-stor.jpg

 

Grinchen

'Grinchen' er baseret på Dr. Seuss' populære historie om den grønne julehader, der igen er klar til at sprede dårlig julestemning i denne animationsfilm for hele familien.

Grinchen ønsker nemlig bare fred og ro, så da Hvemmerne erklærer, at deres julefest skal være den største nogensinde, ser han ingen anden udvej end at klæde sig ud som julemand og ødelægge deres stort anlagte fejring.

Men mon ikke det nok skal blive rigtig jul alligevel?

Se ’Grinchen’ hos C More her

Familien-jul-stor.jpg

 

Familien Jul & Familien Jul - I nissernes land

De to første film om Familien Jul er danske familiefilm. I den første, møder man Hugo, hvis far hader jul. Nissen Pixy er derfor ret uheldig, da han bliver væk fra kanen og efterlades alene hos Familien Jul, men heldigvis bliver han hurtigt gode venner med Hugo.

Sammen med sine søskende forsøger Hugo at gemme deres nye ven, men selvom ingen tror på nisser, er de stadig mægtigt svære at skjule.

I opfølgeren dukker Pixy op hjemme hos Hugo og resten af familien allerede den 1. december. Pixy er dog kun kommet for at hente den nissehue, han glemte sidste år. Den gemmer nemlig på en hemmelighed - en magisk nissekugle.

Ved et uheld kommer Hugo til at ødelægge kuglen, hvilket betyder, at Pixy mister sin magi og begynder at blive hurtigt gammel. For at redde ham må Hugo flyve med sine søskende til nissernes land.

Se ’Familien Jul’ og ’Familien Jul - I nissernes land’ hos C More her

Astrid-Lindgrens-jul-stor.jpg

 

Astrid Lindgrens jul

Du kan med ’Astrid Lindgrens jul’ møde alle de elskelige figurer i små julede film. Lige fra den stærke Pippi Langstrømpe og Hr. Nilsson, der bager brunkager, videre til Stine på Krageøen, der sælger troldungen for 25 øre, og køber en kokosbolle for pengene.

Man møder også Lotte fra Ballademagergade, der ikke rigtig synes, at det er jul, hvis man ikke har noget juletræ juleaften. Det bliver dog en herlig jul for de gamle på fattiggården, da Emil fra Lønneberg arrangerer stor julefest på Katholt.

Se ’Astrid Lindgrens jul’ hos C More her

Harry-potter-flammernes-pok.jpg

 

Harry Potter-filmene

Selvom Harry Potter-filmene måske ikke som sådan er direkte julefilm, så er de fuld af magi - og i flere tilfælde også netop julesne, juletræer og ikke mindst det store julebal i ’Harry Potter og flammernes pokal’.

Men selvom de eventyrlige film måske ikke er julefilm i gængs forstand, så er det film, der i den grad er fyldt med hjertevarme, magi og ikke mindst kan samle hele familien.

Se Harry Potter-filmene her

Din guide til

Det perfekte Harry Potter-maraton!

(sponsoreret)

Læs mere

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.