Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

007: Die Another Day (u/text)

Brosnan tager Bond til et nyt niveau Læs mere
Action
133 min
Kan streames på
Rakuten TV iTunes Blockbuster SF Anytime

40-års-jubilæumsfilmen “Die Another Day” citerer flittigt fra alle de foregående nitten i serien, men går også nye veje i sin flirt med computereffekter. Synet af James Bond, der kitesurfer slalom mellem isbjergene på en kæmpe flodbølge, glemmer man sent!

Anything goes i Pierce Brosnans fjerde og sidste omgang, der starter med agent 007 i nordkoreansk torturfængsel til tonerne af Madonnas techno-tema og kulminerer med en usynlig Aston Martin, der kører smadder i et smeltende ispalads. Publikumssuccesen var hjemme, skønt filmens meritter, ligesom “Moonraker”, forbliver omdiskuterede blandt Bond-fans.

Toby Stephens (der har indlæst mange Bond-lydbøger) er skurken Gustav Graves. Rosamund Pike (“Gone Girl”) debuterer med manér som kølig istap, og den i 2002 nyslåede oscarvinder Halle Berry var tæt på at få sin egen sideserie som den kække amerikanske agent Jinx Johnson.

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.