Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

007: Licence to Kill (u/text)

Brutal Bond Læs mere
Action
133 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster SF Anytime

Konkurrencen fra nye, amerikanske actionbrag som “Die Hard” og “Dødbringende våben” betød, at Timothy Dalton i sit andet Bond-eventyr dels tog til Amerika og dels skruede op for brutaliteten. Fra Bond til Rambond!

“Licence to Kill”, den 16. i rækken, er stadig den mest voldelige og blodige af alle seriens film og den første, som censuren dømte uegnet for børn. En sammenbidt Bond tager på personligt hævntogt mod den latinamerikanske narkobaron Franz Sanchez, som har fodret hajer med Bonds CIA-ven Felix Leiter (David Hedison, der spillede samme rolle i “Live and Let Die”).

Robert Davi er en veloplagt, sorthumoristisk skurk med en meget ung Benicio Del Toro på lønningslisten. Andre højdepunkter tæller en forbløffende lastbiljagt på en snoet bjergvej, Carey Lowell som den handlekraftige CIA-pilot Pam Bouvier og go’e, gamle Desmond Llewelyn i sin største optræden som agent 007’s hårdt prøvede våbenmester, Q. Musikken er af Michael Kamen, og titelsangen synges af Gladys Knight.

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.