Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

007: Never Say Never Again (u/text)

Connery er igen Bond Læs mere
Action
134 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime

Af indviklede årsager havde Bond-producerne ikke retten til at filmatisere Ian Flemings roman “Thunderball”. Derfor kunne en rivaliserende filmmand, Kevin McClory, i 1983 sende en genindspilning af samme i biograferne. Han fik endda Sean Connery til, efter 12 år, at gentage sin glansrolle som en nu let aldrende, men stadig lige sexet agent 007.

Connery håndplukkede selv en perlerække af skuespillere til “Never Say Never Again”. Den fascinerende Klaus Maria Brandauer som Largo og Barbara Carreras skønne morderske Fatima Blush stjæler adskillige scener. En ung Kim Basinger danser jazzballet i rollen som Domino, Max von Sydow kigger forbi som Blofeld med den hvide kat, og selveste Rowan Atkinson får sin filmdebut som kikset britisk agent på udebane i Bahamas.

Lani Hall synger titelsangen, skrevet af den franske legende Michel Legrand. Selvom “Never Say Never Again” ikke indgår i hovedserien, er den stadig et autoriseret og dermed officielt James Bond-eventyr. Filmen er sjældent vist i danske biografer og aldrig før i 4K-kvalitet, så sørg for at gribe denne enestående chance for at fange Connerys comeback som 007 på det store lærred!

Rating star
3.3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.