Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

007: Tomorrow Never Dies (u/text)

Agent 007 kontra mediebaronen Læs mere
Action
119 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Rakuten TV

Pierce Brosnans andet Bond-eventyr, det 18. i serien, leverer rutineret ramasjang i Pyrenæerne, Hamborg og Vietnam (her dubleret af Thailand). Meget tidstypisk er skurken en mediebaron (Jonathan Pryce), der spiller Kina og England ud mod hinanden for at fremprovokere 3. verdenskrig. Det vil nemlig være god reklame for premieren på hans globale nyhedskanal!

Teri Hatcher ses som en af Bonds gamle flammer, men Hongkong-superstjernen Michelle Yeoh løber med filmen som 007’s cirkelsparkende kollega Wai Lin fra Kina. Og så er det også i “Tomorrow Never Dies”, at James Bond modtager enetimer i det danske tungemål fra Oxford-professor Cecilie Thomsen (med det pæredanske rollenavn Inga Bergström).

David Arnold opdaterer flot seriens musikalske arv efter John Barry og skrev også sluttekstnummeret “Surrender”, fremført af k.d. lang. Den egentlige titelsang stod Sheryl Crow for.

Rating star
4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.