Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

120 slag i minuttet

Aids-epidemiens tid Læs mere
2018
Drama
140 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Grand Hjemmebio

Dramaet '120 slag i minuttet' følger den aktivistiske gruppe ACT UP i Paris, der i starten af 1990'erne kæmpede for bedre rettigheder, mere opmærksomhed og bedre vilkår for AIDS-ramte i en tid præget af stor frygt og en regulær sygdomsepidemi.

Desperationen spreder sig i gruppen, hvor flere føler, at de ramte ikke bliver hørt. Det skaber både intern splittelse og en gradvis intensivering af de drastiske metoder, som aktivisterne tager i brug.

Sideløbende kæmper flere af gruppens smittede med deres privatliv, hvor både op- og nedture præger deres (måske) sidste tid. Især forholdet mellem det homoseksuelle par, den selvbevidste Sean og den følsomme Nathan, blomstrer i en ellers håbløs situation. 

'120 slag i minuttet' er baseret på de virkelige hændelser omkring den franske ACT UP-bevægelse og skildrer den tunge og sorgfyldte periode med masser af humor og livsglæde.

Filmen vandt fire priser til Cannes filmfestivalen i 2017, og tog hele 6 priser ved den franske Cesar Awards, bl.a. for bedste film og manuskript. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.