Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

3 Days to Kill

Én sidste mission Læs mere
2014
Action
117 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Rakuten TV HBO Max Viaplay

Filmen '3 Days to Kill' handler om Ethan Renner, der har problemer nok. Arbejdet som CIA-agent gennem flere år har været for farligt og for hektisk til at etablere et forhold til datteren, og han har for længst droppet al kommunikation med sin kone.

Efter en mislykket mission bliver det endnu værre for Renner. Han er døende og har kun få måneder tilbage.
Derfor opsøger han sin datter, men tilbydes samtidig en særlig medicin, der kan redde hans liv. Prisen er simpel. Dræb verdens farligste terrorist inden for de næste tre dage.

Kevin Costner har hovedrollen som den hårdtprøvede agent med datter på slæb (Hailee Steinfeld) i actionfilmen, der er i familie med film som ’The Transporter’ (2002) og ’Taken’ (2008).

Selskabet bag titlerne hedder EuropaCorp, som er blevet specialister i film om karakterer med ryggen mod muren, tiden imod sig og et stort arsenal af selvforsvar i baghånden. Og så kan man altid regne med en Audi eller to i en hektisk biljagt ved højlys dag. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.