Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

30 Days of Night

Voldsom vampyraction og bidende kulde Læs mere
2007
Action
113 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster SF Anytime

'30 Days of Night' foregår i Barrow, Alaska hvor der hver vinter er 30 dage med totalt arktisk mørke. Solen er sunket til under horisontlinjen og de fleste af Barrows indbyggere drager mod mildere himmelstrøg sydpå mens kulden og mørket har overtaget.

Da mørket langsomt men sikkert falder på, dukker der denne vinter pludselig en mystisk gruppe af fremmede op i den ellers øde by. Det er en gruppe blodtørstige vampyrer, som søger føde blandt de tilbageblevne beboere.

Barrows sherif Eben (Josh Harnett), hans kone Stella (Melissa George) og en lille gruppe af byens beboere må gøre alt hvad de kan for at undgå et blodbad og holde sig selv og hinanden i live indtil solens stråler igen rammer den hårdt plagede by.

'30 Days of Night' er en skræmmende effektiv og uhyggelig gyser, som på elegant vis puster ny og frisk energi i den bloddryppende myte om vampyrer.

Det er gysermesteren Sam Raimi, som har produceret og David Slade (Hard Candy) der har instrueret.

'30 Days of Night' er baseret på Steve Niles og Ben Templesmiths grafiske værk.

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.