Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

3096 dage

Filmen om Natascha Kampusch Læs mere
2013
Drama
111 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime iTunes Grand Hjemmebio

'3096 dage' handler om Natascha Kampuschs otte år lange fangeskab. Om morgenen den 2. marts 1998 forsvinder den 10-årige østrigske pige på vej til skole.

Otte år senere dukker hun pludselig op og kan fortælle en rystende historie. Hun har de sidste 3096 dage levet i fangenskab hos kommunikationsteknikeren Wolfgang Priklopil i en kælder særligt konstrueret til formålet.

Instruktøren Sherry Hormann var i 2009 biografaktuel med dramaet ’Ørkenblomst’, der behandlede et andet ubehageligt emne, nemlig omskæring af somaliske kvinder.

’3096 dage’ behandler en af nyere tids mest chokerende og mediebevågne kidnapninger. Dramaet er baseret på Kampuschs selvbiografi, der blev udgivet i september 2010, og i de store roller ses danske Thure Lindhardt som kidnapperen Priklopil samt Antonia Campbell-Hughes (Albert Nobbs) som offeret Kampusch.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.