Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

4.50 fra Paddington

Kan streames på
iTunes

I '4.50 fra Paddington' overværer Miss Marple et mord gennem vinduet af et forbipasserende tog. Da politiet affærdiger hende som en halvskør ældre dame, der vist læser for mange krimiromaner i sin fritid, beslutter hun ufortrødent at tage sagen i egen hånd. Som en sand blodhund sporer hun hurtigt blodsporet til et palæ nær togskinnerne. Under dække som den nye stuepige infiltrerer Miss Marple listigt det store palæ med de mange hemmeligheder.

Den første Miss Marple-film nogensinde! Tre årtier efter Agatha Christie for første gang introducerede verden for den folkekære amatørdetektiv, fik frøken Jane Marple endelig sin debut på det store lærred. Det skulle blive Margaret Rutherford, der i start-60’erne skulle lægge krop og sjæl til den første række Marple-film. Hendes fortolkning af den ikoniske selvtægtskvinde lå langt fra Christies litterære forlæg, men Christie selv respekterede Rutherford og dedikerede sågar sin næste roman, ’Det forstenede ansigt’ (1962), til skuespillerinden.

Rating star
2.6
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.