Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

About Last Night

Sex og sladder Læs mere
2014
Komedie
100 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Rakuten TV Netflix

Filmen 'About Last Night' handler om Danny og Bernie, der er gode venner, og deler alle røverhistorierne fra gårsdagens scoringer - eller forsøg på samme. Debbie og Joan er tætte veninder, der ligeledes bruger hinanden til at diskutere det modsatte køn.

Da Joan og Bernie begynder at flirte, får de præsenteret Danny og Debbie for hinanden, og ægte følelser opstår. Nu må de førhen så kyniske singler pludseligt forholde sig til at være i et seriøst parforhold, der bevæger sig væk fra baren ind i soveværelset og ud i den virkelige verden.

Komedien ’About Last Night’ er inspireret af David Mamets teaterstykke ’Sexual Perversity in Chicago’ (1974), der i 1986 blev filmatiseret som ’About Last Night’ (på dansk ’Dig & Mig’) med Rob Lowe og Demi Moore i hovedrollerne.

80er-filmen handlede også om forholdet mellem Debbie og Danny samt de to godmodige venner Bernie og Joan, men sammenligningerne de to film imellem standser der.

Steve Pinks opdaterede version låner karakternavnene og omstændighederne, men lægger i sin film mere vægt på den komik, der opstår, når mænd og kvinder forsøger at analysere sig frem til parforholdets dybere mening. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.