Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Absolute Beginners

‘Absolute Beginners’ trækker referencer til både ‘Grease’ og ‘West Side Story’ med sine skildringer af det pulserende teenageliv i slutningen af 1950’erne. Her er vi bare ikke i USA, men i London.

I ‘Absolute Beginners’ møder vi den 19-årige fotograf Colin (spillet af Eddie O’Connell, der til forveksling ligner en ung Bowie). Han nærer en stærk modvilje mod den poppede celebrity-verden i Londons natteliv, men ender med – hovedkulds forelsket i den labre model Crepe Suzette (Patsy Kensit) – selv at blive opslugt af den. Colin sætter alt ind for at vinde hendes hjerte med sine fotografambitioner, men undervejs mister han grebet om egne idealer. Kan kærligheden sejre i en korrumperet overflade-verden?

Bowie spiller en birolle som Vendice Partners – en kalkuleret, selvfed showbusiness-spekulant i firkantet jakkesæt og stramt bundet slips. Hans korte, afblegede hår og solkyssede hud refererer til den mere mainstreamede Bowie, vi så i kølvandet på ‘Let’s Dance’-succesen. Bowie-karakteren har få replikker, men lægger stemme til Colin-figuren.

Og nå ja, så både skrev og sang Bowie soundtracket til filmen, der er et festfyrværkeri af glitter, larm og outreret scenografi.
Rating star
2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.