Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Absolute Beginners

Kan streames på
SF Anytime
‘Absolute Beginners’ trækker referencer til både ‘Grease’ og ‘West Side Story’ med sine skildringer af det pulserende teenageliv i slutningen af 1950’erne. Her er vi bare ikke i USA, men i London.

I ‘Absolute Beginners’ møder vi den 19-årige fotograf Colin (spillet af Eddie O’Connell, der til forveksling ligner en ung Bowie). Han nærer en stærk modvilje mod den poppede celebrity-verden i Londons natteliv, men ender med – hovedkulds forelsket i den labre model Crepe Suzette (Patsy Kensit) – selv at blive opslugt af den. Colin sætter alt ind for at vinde hendes hjerte med sine fotografambitioner, men undervejs mister han grebet om egne idealer. Kan kærligheden sejre i en korrumperet overflade-verden?

Bowie spiller en birolle som Vendice Partners – en kalkuleret, selvfed showbusiness-spekulant i firkantet jakkesæt og stramt bundet slips. Hans korte, afblegede hår og solkyssede hud refererer til den mere mainstreamede Bowie, vi så i kølvandet på ‘Let’s Dance’-succesen. Bowie-karakteren har få replikker, men lægger stemme til Colin-figuren.

Og nå ja, så både skrev og sang Bowie soundtracket til filmen, der er et festfyrværkeri af glitter, larm og outreret scenografi.
Rating star
2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.