Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Ad Astra

Science fiction med Brad Pitt Læs mere
2019
Science Fiction
122 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Rakuten TV

Science fiction-filmen 'Ad Astra' foregår i en nær fremtid, hvor astronauten Roy McBride sendes på en tophemmelig rummission for at finde frem til sandheden om sin egen far.

Faren forsvandt 30 år tidligere på en ekspedition, der skulle bevise eksistensen af udenjordisk liv. Nu er der tegn på, at faren stadig er i live, men desværre ser legendens tilbagevenden ud til at true jordens fremtid.

Brad Pitt er i dén grad tilbage i år! Først med Once Upon a Time... in Hollywood og nu i denne altdominerende og særdeles krævende rolle som astronauten Roy McBride, der har viet hele sit liv til universet i en søgen på at blive genforenet med sin far.

'Ad Astra' udkommer på 50-året for månelandingen og kan sammenlignes med storslåede og tankevækkende science fiction-film som Gravity, Contact og Interstellar. 

Rum-dramaet er instrueret af James Gray, der tidligere har stået bag The Lost City of Z og We Own the Night. Tommy Lee Jones, Donald Sutherland og Liv Tyler er også på rollelisten. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
3.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere science fiction-film

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.