Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

After 2: After We Collided

Mere Fifty Shades for teenagere Læs mere
2020
Drama
105 min
Kan streames på
Rakuten TV SF Anytime Blockbuster NF+

Ungdomsfilmen 'After We Collided' er fortsættelsen på fanfiction-filmatiseringen After om den uskyldige Tessa og den mystiske Hardin.

Efter hændelserne i den første film starter Tessa sit praktikforløb hos et bogforlag som single og selvstændig. Imens lever Hardin en rodløs tilværelse, imens han prøver at komme over tabet af sit livs kærlighed.

Da Tessa i en brandert på en forretningsrejse ringer til Hardin, finder han hende på et hotelværelse med hendes nye kollega Trevor, og Hardin bliver sygeligt jaloux. 

Herefter bliver de to teenageres liv igen viklet ind i hinanden, og de må nu prøve at håndtere deres komplicerede følelser for hinanden, mens de kæmper med tillid, emotionelle udbrud og deres unægtlige tiltrækning til hinanden.

Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin vender tilbage i de to hovedroller, mens Dylan Sprouse bliver tilføjet til universiet i rollen som Trevor.

'After We Collided' er baseret på anden bog i serien af Anna Todd, som oprindeligt opstod som en fanfiction om det tidligere One Direction-medlem Harry Styles. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
1.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.