Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

After Earth

Sci-fi med Will Smith af M. Night Shyamalan Læs mere
2013
Science Fiction
100 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Blockbuster HBO Max

I science fiction-filmen 'After Earth' har menneskeheden ikke sat ben på Jorden, siden apokalyptiske begivenheder for 1.000 år siden tvang de overlevende til at flygte fra planeten og slå sig ned på Nova Prime.

Her er den legendariske general Cypher Raige vendt tilbage til sin 13-årige søn, Kitai, efter mange års tjeneste, men en dag sender en ødelæggende asteroideregn deres fartøj styrtende mod forfædrenes hjemplanet.

Nødlandingen efterlader en hårdt såret Cypher i cockpittet, og det er nu op til Kitai at snige sig igennem det stærkt fjendtlige terræn for at finde og aktivere den nødsender, som er deres eneste chance for overlevelse.

Med 'After Earth' har M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, 1999) fået muligheden for et comeback efter tre mere eller mindre mislykkede film i form af 'Lady in the Water' (2006), 'The Happening' (2008) og 'The Last Airbender' (2010).

Som altid har instruktøren selv skrevet manuskriptet, der umiddelbart ser ud til at indeholde elementer fra talrige science fiction-film - inkl. James Camerons 'Avatar' fra 2009. 

'After Earth' har virkelighedens far og søn, Will og Jaden Smith, i de to hovedroller.

Rating star
3.1
/6
Brugerne
Rating star
2.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere science fiction-film

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.