Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Ága

En familietragedie ændrer alt Læs mere
2018
Drama
96 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime

Filmen 'Ága' handler om ægteparret Nanook og Sedna, som lever et råt og stilfærdigt liv i pagt med naturen langt ude på tundraen i den russiske provins Sakha. 

En jævnlig besøgende er deres eneste forbindelse til den omkringliggende verden og til deres enebarn Ága. Datteren er flyttet ind til den moderne civilisation, hvilket skaber gnidninger i den lille familie. 

Sedna vil gerne forsones med deres datter, men Nanook nægter at give sig. Pludselig vender en tragedie op og ned på deres liv, og Nanook må drage afsted for at finde Ága.

'Ága' beskæftiger sig med temaer om alderdom og familiebånd og stiller på samme tid et skarpt blik på den moderne verdens indvirken på mennesker og miljøer i de allermest afsidesliggende egne af vores planet.

Dramaet blev vist til afslutningsgallaen på Berlin International Film Festival 2018, hvor den rumænske Touch Me Not vandt guldbjørnen for bedste film.

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
4.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.