Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Ajami

Oscar-nomineret israelsk drama Læs mere
2011
Drama
124 min
Kan streames på
Blockbuster

I 'Ajami' bor den følsomme 13-årige Nasri i Jaffas lukkede lokalsamfund Ajami. Han skildrer den hårde hverdag omkring ham gennem tegningerne i sin dagbog.

Da Nasris onkel en dag er så dum at såre et fremstående klanmedlem, bliver hele deres familie mål for hævnen, og Nasris storebror Omar planlægger at begå en forbrydelse, der skal skaffe de penge, som burde kunne løse familiens problemer.

Binj stammer fra en palæstinensisk familie i Jaffa, men han drømmer om en fremtid sammen med sin jødiske kæreste. Han bliver tvunget til at se sin situation fra en ny side, da hans bror bliver mistænkt for mordet på en jøde.

Malek er en palæstinensisk teenager, der kommer fra en af Vestbreddens flygtningelejre. Han sniger sig ind i Israel for at finde arbejde og tjene penge til en operation, der vil redde hans mors liv. Her møder han Omar og Binj, hvis situation er mere desperat end nogensinde før.

Dando, en jødisk politimand, er en del af den vedvarende kamp for at beskytte hans lille land fra ”den arabiske fjende”. Han er den stolte far til en lille pige, som han elsker, og siden hans bror, der er soldat, forsvandt, er hans liv blevet en del mere kompliceret.

'Ajami' var i 2010 nomineret til en Oscar for Bedste udenlandske film.

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
4.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.