Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set
Fallback image

’aKasha’ er spillefilm fra det krigshærgede og nu også revolutionsramte sydlige Sudan - og tilmed er noget så atypisk som en stoner-krigskomedie. Et trekantsdrama, hvor en soldat, en kæreste og en AK-47 udgør hjørnerne - intet mindre.

Filmen ’aKasha’ handler om den unge Adnan, der ved regntidens afslutning gør klar til at kysse kæresten Lina farvel og samles med soldaterkammeraterne. Krigen ligger stille efter fælles vedtægt. Ingen kan slås i de sæsonfremkaldte mudderbade. Men Lina bliver jaloux på Nancy, hans gevær, som han konstant nusser og pynter, og smider ham på porten. Nu har Adnan kun få dage til at snige sig ind i hendes hytte og få sin AK-47 retur, inden der kaldes til samling (titlens ’akasha’).

Adnan får lokket den mere pacifistiske ven Abdi med på en plan, men de to opfører sig mere som euforiserede teenagere (indimellem er de lige præcis det), og det giver instruktør Hajooj Kuka lejlighed til at flette både cross-dressing, hallucinationer og en sær optimisme ind i plottet

Rating star
1
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.