Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Albert

Ole Lund Kirkegaards børneklassiker Læs mere
2015
Animation
70 min
Kan streames på
Blockbuster

Animationsfilmen 'Albert' handler om drengen af samme navn, som bor i den lille, danske provinsby, Kalleby. Albert er altid ude på ballade, men han er samtidig virkelig klodset, så en dag kommer han til at vælte byens varetegn: en statue af en ballonskipper.

Byens borgere er mildest talt ikke tilfredse med den unge ballademagers seneste uheld, så sammen med sin bedste ven, Egon, drager Albert ud på et eventyr for at finde en rigtig luftballon. På deres rejse udsættes vennerne for både røvere, sigøjnere og verdens største diamant.

'Albert' er nyeste animationsfilm over Ole Lund Kirkegaards populære børnebøger. Først kom Orla Frøsnapper i 2011, så fulgte Gummi T og senest fik Otto er et næsehorn premiere. Nu er turen altså kommet til forfatterens anden bog, der er skrevet i 1968.

Historien om den uheldige Albert, der tager på et vaskeægte eventyr, blev også filmatiseret i 1998, dog som realfilm med bl.a. Lars Brygmann på rollelisten. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.