Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Aldrig mere i morgen

Instrueret af Erik Clausen Læs mere
2017
Drama
90 min
Kan streames på
Rakuten TV Blockbuster SF Anytime Grand Hjemmebio iTunes

Filmen 'Aldrig mere i morgen' handler om den fandenivoldske kunstner Thorvald, der besidder et stort ego og desuden mener, at han er både udødelig og uundværlig.

Da hans hjerte en dag holder op med at slå, er han ikke parat til at forlade denne verden. En engel giver ham en sidste chance for - som usynlig og fri sjæl - at gå rundt blandt de efterladte.

Thorvald indser hurtigt, at reaktionen blandt de efterladte ikke er helt, som han havde forventet. Og at hans død måske også giver nye muligheder for både den vrede søn Vincent, den unge hustru og hans bitre eks-kone.

'Aldrig mere i morgen' er instrueret af den folkekære Erik Clausen, der også selv spiller hovedrollen. Clausen har tidligere bl.a. haft stor succes med komedie-dramaet Mennesker bliver spist, der ligeledes havde Bodil Jørgensen i en stor rolle.

I denne omgang spiller Jørgensen det overjordiske væsen, der guider Clausens karakter på vej. I rollerne som den forsmåede søn og den efterladte viv ses henholdsvis Nicolas Bro og Marijana Jankovic.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
3.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.