Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Alice i Eventyrland: Bag spejlet

Gensyn med Lewis Carolls karakterer Læs mere
2016
Adventure
113 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Disney+

I den farverige ’Alice i Eventyrland: Bag spejlet’ vender Alice tilbage til London efter at have tilbragt tre år på havet.

Hun er fuld af ideer til et nyt togt, men hendes planer knuses af de høje herrer i bestyrelsen, der ikke mener at det passer sig for en ung kvinde at styre sit eget skib. Samtidig finder kålormen, der nu er blevet til en sommerfugl, Alice.

De tager sammen til det magiske Eventyrland, hvor meget har ændret sig siden sidst. Det står slemt til med den gale hattemager, som om muligt er blevet endnu mere skør. Alle hans venner er dybt bekymrede for ham, og anført af den hvide dronning bliver Alice sendt ud på en redningsmission, der bl.a. involverer tidsrejser.

Eventyrfilmen er en fortsættelse til den succesrige Alice i Eventyrland, og begge film er baseret på bøgerne af Lewis Carroll. Alan Rickman lægger stemme til den blå kålorm, hvilket blev skuespillerens sidste filmrolle.

’Alice i Eventyrland: Bag spejlet’ er instrueret af James Bobin, som tidligere har stået bag The Muppets, mens Tim Burton, der iscenesatte den første film, producerer. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.