Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Aliens (1986)

James Camerons fortsættelse til 'Alien' Læs mere
Science Fiction
154 min
Kan streames på
iTunes Google Play Blockbuster Viaplay SF Anytime Rakuten TV

James Cameron lader i 'Aliens – det endelige opgør' et hold soldater lande på planeten LV-426, hvis indbyggere er blevet rugekasser for de monstrøse aliens, det ikke lykkedes at udslette i Ridleys Scotts klassiker fra 1979. Og Cameron tager det bedste med sig fra sit instruktions- og manuskriptarbejde på 'Terminator' (1984) og 'Rambo: First Blood Part II' (1985).

Anmelderne døbte Sigourney Weaver’s helt Ripley ”Rambolina”, fordi hun nu ikke bare var bevæbnet med et ukueligt mod men tillige med en drengedrøm af en flammekaster. Ripley skal da også stå en hel del mere igennem denne gang end i det første opus, og det endda efter at have været frosset ned i over 50 år. Der er dømt postfeministisk action i allerhårdest pumpede udgave i 'Aliens – det endelige opgør'. Helt uden makeup og silikone – men MERE af alt det andet: Rævekager, chok, eksplosioner, slim og sved.

Rating star
5.2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere science fiction-film

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.