Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Alletiders kvinder

Fra manden bag 'Beginners' Læs mere
2017
Drama
119 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV iTunes Blockbuster Grand Hjemmebio

I filmen 'Alletiders kvinder' spiller Annette Bening den enlige mor Dorothea, som skal lære sin teenagesøn Jamie om frihed og kærlighed i 1970ernes Californien.

Som puberteten presser på, vokser afstanden mellem mor og søn, men der er hjælp at hente hos punker-kunstneren Abbie og den rebelske nabopige Julie. Sammen guider de tre kvinder Jamie mod voksenlivet, mens de selv kæmper om at finde en dybere mening med den rastløshed og forbrugerisme, der prægede det amerikanske samfund i 1979.

'Alletiders kvinder' foregår i en tid, hvor Vietnam-krigen er forbi, atombomben er en konstant men abstrakt trussel, og kvinder for alvor begynder at begive sig ud på arbejdsmarkedet.

Selvom hippietiden er slut, nyder den yngre generation stadig godt af den frihed, deres forældre kæmpede for i efterkrigstiden. De drikker og ryger, har sex og tager stoffer uden bekymringer for fremtiden, som står uklar efter et årti præget af forandring.

Mike Mills var sidst aktuel med Beginners, som vandt en Oscar for bedste mandlige birolle. Annette Bening er nu spået til sin femte Oscar-nominering, som bedste kvindelige skuespiller, for sin rolle i 'Alletiders kvinder'. Filmen har i længere tid haft den originale title '20th Century Women'. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.