Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Alleys - Arabian

1969
”’The Alleys er på skift mørk komedie, mystikladet thriller og krimi. Takket være Bassel Ghandours overlegne håndtering hænger plottets mange tråde overraskende godt sammen,” skrev Screen International.

I et sladderpræget og voldeligt kvarter i det østlige Amman i Jordan går en ung småsvindler til yderligheder for at være sammen med sin elskerinde. Desværre er hendes mor er villig til at gå til endnu større yderligheder for at sætte en stopper for affæren! The Alleys’ er en af de film, hvor tingene bare ikke går som planlagt, og hvor noir-elementer og autentisk lokal atmosfære går op i en højere enhed. Coen-brødrene har fået en arving østpå – eller med en anmelders ord:

“Med sin ekstremt sjove antihelte-krimi og karismatiske rollebesætning af fordømte og rebeller vil ’The Alleys’ forblive i dine i tanker og hjerte, længe efter at sidste afdrag er betalt.”
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.