Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Alt om Eva

Kan streames på
Rakuten TV Blockbuster
Alt om Eva' kan siges at være Hollywoods hævn over Broadway, der i årevis havde gjort nar af filmbyen. Kynisk, vittigt og med et intelligent manuskript udleverer ‘Alt om Eva’ hele teatrets vrangbillede af verden og sig selv.

Filmen fortæller i flashbacks historien om Eve (Anne Baxter), en ung og selvudslettende skuespillerinde, der klæber sig til divaen Margo Channing (Bette Davis), som tager hende under sine vinger.

Det blev også kvindefilmen over alle kvindefilm, idet den skaffede Oscar-nomineringer til hele fire skuespillerinder: Bette Davis og Anne Baxter for hovedroller, Celeste Holm og Thelma Ritter (i et morsomt og klogt portræt af stjernens påklæderske, Birdie, som ikke så let lader sig imponer) for deres biroller.

Ingen af dem vandt, men Bette Davis leverer en af sit livs præstationer, og Marilyn Monroe fik en af sine første roller. Efter sigende var Davis så hård i filten, at hun fik den usikre Monroe til at kaste op i kulissen efter en optagelse.
Rating star
5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.