Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Alvin and the Chipmunks

Familiefilm om tre helt særlige jordegern Læs mere
2008
Animation
92 min
Kan streames på
iTunes Amazon Prime SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

'Alvin og de frække jordegern' er baseret på en elsket tegneserie og er en familiefilm i stil med 'Garfield' fyldt med humor, varme, sjov og musik.

Tre helt særlige jordegern, Alvin, Theodore og Simon, løber tilfældigt ind i den kriseramte sangskriver Dave Seville og beslutter at flytte ind hos ham.

I håbet om at overbevise Dave om, at han skal lade dem blive boende, indser jordegernene hurtigt, at de bliver nødt til at afsløre deres noget særlige talent. Ikke alene kan de tale … de kan også synge!

Alvin, Theodore og Simon bliver hurtigt en stor sensation, og Dave bliver mere end bare deres sangskriver. Han bliver også en faderfigur for de tre jordegern.

Men der opstår problemer, da de tre jordegern lader succesen stige dem til hovedet og derfor gør oprør mod Dave. De finder dog snart ud af, at dét at være en del af en familie med Dave faktisk er den største succes af alle.

'Alvin og de frække jordegern' er med dansk tale.

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
2.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.