Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Alzheimer Case

Den farligste morder er ham, der ikke kan huske sine ofre Læs mere
2005
Drama
120 min

Da en betydningsfuld mand indenfor staten bliver myrdet, sætter politiet i Antwerpen sine dygtigste folk, Vincke og Verstuyft på sagen. Sporene fører mod en erfaren lejemorder, Angelo Ledda, der efterhånden er en ældre herre.

Ledda er ved at udvikle begyndende alzheimer og husker ikke længere klart, hvad han har foretaget sig. Han har fået til opgave at likvidere en 12-årig pige, men da motiverne bag bliver klare for Ledda, nægter han at påtage sig opgaven.

Da pigen alligevel bliver fundet myrdet, ved han ikke, om det er ham, der alligevel har gjort det. Ledda erfarer, at han bliver udnyttet i et politisk magtspil og beslutter sig for at bide den hånd, der fodrer ham.

Mens politiet rykker tættere på, jages han nu også af underverden og er lus mellem to negle. Imens er Vincke og Verstuyft ved at vikle sig ud af et net af intriger og gamle hævn-motiver, som skal udredes i tide for at forhindre flere mord.

Rating star
4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.