Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

American Assassin

Baseret på romanserien Læs mere
2017
Action
105 min
Kan streames på
Microsoft Store NF+ SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Viaplay HBO Max

Action-thrilleren ’American Assassin’ er baseret på Vince Flynns populære romanserie om agenten Mitch Rapp fra CIAs terrorbekæmpelsesenhed.

Da den unge Rapp mister sin forlovede under et terrorangreb på et ferieresort, starter han sin egen personlige vendetta mod mændene bag.

CIA får nys om den talentfulde og hævntørstige Rapp, som kommer under den gravede officer Hurleys vinger og bliver trænet under hans hårde, alternative metoder.

Inden træningen kan færdiggøres sendes mesteren og lærlingen dog på en hemmelig mission for at opspore stjålet plutonium.

’American Assassin’ er formentlig kun starten på en større spion-franchise i stil med populære filmserier som James Bond og Mission: Impossible, dog med en mere rå stil.

Filmen er nemlig en blodig affære, og den følger således op på flere nyere film som DeadpoolLogan og Kingsman, der blander action, humor og heftig vold. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.