Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Amerikanske Billeder

Verdensberømt diasshow Læs mere
220 min

'Amerikanske billeder' viser et skræmmende billede af den knuste selvværdsfølelse, håbløshed og deraf følgende vold og bandekrige som resultat af amerikanernes marginalisering af de sorte. Men samtidig amerikanernes opmuntrende og lærerige eksempel på hvor hurtigt man kan integrere indvandrere.

I fem år vagabonderede danske Jacob Holdt uden penge i USA og levede sig ind i både de fattigste ghettoer og de rigeste miljøer. Med et lommekamera skabte han ud fra sine stærkt personlige oplevelser dette diasshow.

Den stigende racisme i Europa har givet anledning til en ny og opdateret europæisk udgave af 'Amerikanske billeder' - et dias- og musikshow med 3000 billeder.

Jacob Holdt er, efter 5000 foredrag over hele verden, heraf mere end 1200 på amerikanske colleges, en særdeles anerkendt foredragsholder.

Længden af foredragene er ca. 4 timer og 30 minutter (inklusiv pause). Til dagsforestillingerne vil der være mulighed for at stille spørgsmål til Jacob Holdt.

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.