Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Anastasia (1997)

Familie
94 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster Rakuten TV

Den 8-årige prinsesse Anastasia lever lykkeligt sammen med hele sin kejserlige familie i Zarens palads i Rusland. Men idyllen afsluttes brat, da den uhyggelige præst, Rasputin, forvises fra hoffet og forbander Zaren og hele hans familie.

Kort efter fejer revolutionen over landet, og da de blodige begivenheder falder til ro igen, har kun tante Marie - der er flygtet til Paris - og Anastasia overlevet.

Uheldigvis har den lille pige mistet hukommelsen, og med sit nye navn, Anya, vokser hun i de følgende år op på et hjem for forældreløse børn. 10 år senere vil to svindlere snyde sig til den store dusør, som Marie i Paris har udlovet til den eller de, der kan bringe nyt om hendes nieces skæbne.

Uden at kende hendes virkelige identitet tager de Anya med på den farefulde færd til Paris for at spille Anastasia. Men fortidens uhyggelige skygger er lige i hælene på dem.

Rating star
4.9
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Flere animationsfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.