Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Angel Has Fallen

Actionfortsættelse med Butler Læs mere
2019
Action
120 min
Kan streames på
iTunes NF+ SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Viaplay

Actionfilmen 'Angel Has Fallen' er den tredje film i serien om den hårdtslående Mike Banning, der efter den forrige film er blevet en af præsidentens tætteste Secret Service-agenter.

På en ellers afslappende fisketur bliver præsidenten offer for et attentatforsøg, og beviserne fabrikeres, så det fremstår, som om Banning står bag.

Mike Banning må derfor undslippe både FBI og sine egne kolleger for at rense sit egent navn og finde frem til den egentlige trussel mod præsidenten. 

Gerard Butler er tilbage som den handlekraftige Mike Banning, som vi første gang stiftede bekendtskab med i Olympus Has Fallen fra 2013 og siden efterfølgeren London Has Fallen tre år senere.

Morgan Freeman spiller igen Alan Trumbull, der er USA's præsident og Bannings tætte allierede - et forhold der naturligvis kommer på prøve i den nye film.

'Angel Has Fallen' er af Butler blevet kaldt det mest dystre kapitel i action-franchisen, og han sammenligner den med superheltefilmen Logan.

Filmen kan streams på Blockbuster.dk nu:

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.