Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Angels' Share

Socialisering & single malt Læs mere
2013
Drama
101 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

I komedie-dramaet 'Angels' Share' sværger ballademageren Robbie på, at hans kommende søn aldrig nogensinde skal opleve den hårde opvækst, som han selv har fået.

Robbie er med nød og næppe sluppet for en fængselsdom, men han bliver idømt samfundstjeneste og møder i den forbindelse Rhino, Albert og Mo, som har de samme problemer med at finde arbejde pga. deres kriminelle baggrund.

Under socialarbejderen Harrys beskyttelse, og sammen med sine nye venner, vækkes Robbies skjulte talent for whiskysmagning - og med det en mulig vej ud af social deroute.

Ken Loach er ekspert i at balancere socialrealisme og humor med film som 'Riff-Raff' (1991) og 'Looking for Eric' (2009), og i 'Angels' Share' kombinerer han igen de to svært forenelige størrelser i en historie, der potentielt kan gøre for skotsk whisky, hvad 'Sideways' (2004) gjorde for californisk vin.

Loachs nye film dystede om Guldpalmen i Cannes sidste år, og instruktøren modtog selv juryens pris på filmfestivalen.

'Angels' Share' er med i Biografklub Danmark.

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.