Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Anklagerens vidne (1957)

Drama
Kan streames på
iTunes

I 'Anklagerens vidne' vender Sir Wilfrid Roberts tilbage til sit advokatvirke efter et næsten fatalt hjerteanfald. Den aldrende sagfører tilskyndes til at føre en afslappende tilværelse med en sund kost. Der skal dog ikke gå lang tid, før Sir Wilfrid med en cigar i mundvigen og stærk spiritus i tekanden befinder sig i en omfattende labyrint af en retssag side om side med en klient, der langtfra ser uskyldig ud.

Billy Wilders vid og dramatiske formåen fornægter sig ikke i denne filmatisering af Agatha Christies medrivende og overraskende teaterstykke af samme navn. Det er på ingen måde uforståeligt, at ’Anklagerens vidne’ var en af Christies personlige favoritter blandt de utallige filmatiseringer. Det er et fængslende retssagsdrama, der overrasker med twists’n’turns. Fabelagtige Charles Laughton havde spillet Hercule Poirot på scenen i ’Alibi’ allerede i 1922 og opnåede en velfortjent Oscar-nominering som excentrisk advokat i ’Anklagerens vidne’.

Rating star
4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.