Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Anklaget

Dansk drama om en familiefars mareridt Læs mere
2005
Drama
103 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster NF+

Henrik, Nina og Stine er en almindelig, velfungerende familie - bortset fra at teenageren Stine bliver mere og mere indelukket og vanskelig at have med at gøre.

Hun er begyndt at sprede ubehagelige historier i skolen: At hendes mor i virkeligheden har kræft. At hendes far tæsker hende med et bælte. Og det går helt over gevind, da Stine hos skolepsykologen anklager Henrik for noget så alvorligt, at det umuligt kan være sandt.

Henrik bliver hentet af betjente på jobbet, varetægtsfængslet og oplever mareridtet at stå tiltalt af sin egen datter. Nina og Henrik holder sammen under hele processen, men de har det værste foran sig. Uanset om Henrik bliver frikendt eller ej, må han kæmpe mod den åbenlyse fordømmelse, han mødes af.

Intet kan nogensinde mere blive det samme igen for Henrik, Nina eller Stine. Men hvorfor har Stine gjort det? Hvad har fået hende til at anklage sin egen familie? Lag for lag afsløres den skræmmende sandhed.

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.