Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Anna Karenina

Tolstoj-filmatisering med Keira Knightley Læs mere
2013
Romantik
129 min
Kan streames på
Rakuten TV Blockbuster Viaplay Rent & Buy iTunes SF Anytime

I dramaet 'Anna Karenina' rejser den aristokratiske Anna Karenina i 1874 fra Sankt Petersborg til Moskva for at redde sin brors ægteskab, efter han har haft en affære med sin stuepige.

Hendes eget ægteskab med den ældre Grev Alexei er mildest talt koldt, og da hun møder den unge officer Vronsky på togturen, føler hun en øjeblikkelig tiltrækning.

Men mens en gift mand sagtens kan have et sidespring, ser det pæne selskab knap så tilgivende på en gift kvinde i samme situation, og Anna må sande, at hendes valg får svære konsekvenser for hendes status.

'Anna Karenina' er baseret på Leo Tolstojs klassiske roman af samme navn, der blev skrevet i 1877, og som udstiller borgerskabets dobbeltmoral og kvinders vanskelige kår i 1800-tallets Rusland.

Filmen er instrueret af Joe Wright, som genforenes med Keira Knightley efter det roste samarbejde i ’Pride & Prejudice’ (2005) og 'Atonement' (2007).

'Anna Karenina' modtog en Oscar for Bedste kostumer.

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere romantiske film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.