Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Appaloosa

Western med Viggo Mortensen og Ed Harris Læs mere
2009
Western
114 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes SF Anytime

Appaloosa er navnet på en støvet lille by i det gamle Vesten.

Virgil Cole (Ed Harris) og Everett Hitch (Viggo Mortensen) er to af lovens pistolmænd – de har gennem mange år skabt sig et rygte som frygtløse opretholdere af freden i små lovløse byer, og borgerne i den lille mineby Appaloosa lever i frygt for den magtfulde og brutale ranchejer Randall Bragg (Jeremy Irons) og hans bande.

Det bliver for meget for byens borgere, da Bragg koldblodigt dræber byens sherif, og Cole og Hitch hyres til at bringe morderen for domstolen og bringe orden i byen. De får hurtigt etableret sig selv som byens nye autoritet ved hjælp af hård attitude og koldt stål, men situationen ændres for de to mænd, da de ser en ny skikkelse i byen. 

Allison French (Renée Zellweger) gør ved første øjekast et stort indtryk på dem, og Cole forelsker sig i hende, men forholdet truer både de to mænds fremskridt i byen og det årelange partnerskab.

Ed Harris har instrueret 'Appaloosa', som er en western på gammeldags manér.

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere westerns

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.