Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Aquarius

Brasiliansk drama Læs mere
2017
Drama
146 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Grand Hjemmebio

Det brasilianske drama 'Aquarius' handler om den 65-årige Clara, der er enke og pensioneret musikanmelder.

Clara er den sidste beboer i bygningen Aquarius, som blev opført i 1940erne i overklasse-området Boa Viagem Avenue. Samtlige nabolejligheder er blevet overtaget af et korrupt byggeselskab, som har andre planer med grunden end beboelse.

Den stædige Clara er dog fast besluttet på at blive boende, indtil hun dør, og denne beslutsomhed fører til konfrontationer med grundejerne. Situationen medfører adskillige overvejelser fra Claras side om hendes omgangskreds, fortid og fremtid.

Brasiliansk film er blandt sjældenhederne i de danske biografer, og de seneste, mest kendte eksempler, har været i den hårdtslående boldgade med City of God og Tropa de Elite.

'Aquarius' er et anderledes afdæmpet drama om almindelige mennesker i klemme i kapitalismens grådighed. Filmen kæmpede om Guldpalmen i Cannes og har modtaget en række priser på festivaler rundt om i verden - bl.a. hovedrolleindehaveren Sonia Braga er blevet hædret ved flere lejligheder. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
4.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.