Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Arctic

Mads Mikkelsen i overlevelsesfilm Læs mere
2019
Drama
97 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Rakuten TV

I overlevelses-dramaet 'Arctic' er manden Overgård tilsyneladende styrtet ned med et fly i det iskolde Arktis. Her overlever han fra dag til dag helt alene omringet af den barske natur.

Overgård har efterhånden lært at overleve ved at fange fisk og få varmen i maskinvraget, og håbet om at blive reddet eksisterer stadig. Da en redningshelikopter ankommer for derefter selv at styrte ned, indser Overgård, at han selv må gå efter hjælp.

Han er dog ikke længere alene, da den kvindelige pilot med nød og næppe overlevede og nu må slæbes hen over isen mod mulig frelse.

'Arctic' er et smukt eksistentialistisk drama og en nervepirrende overlevelsesfilm på en og samme tid. Mads Mikkelsen er med i samtlige af filmens skud, står for alle replikkerne og har kaldt rollen sit livs sværeste.

Filmen havde verdenspremiere på Filmfestivalen i Cannes 2018, hvor Mads Mikkelsen tidligere har vundet for sin skuespilspræstation i Jagten. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.