Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Aristocrats

Nomineret til Grand Jury Prize ved Sundance Filmfestivalen 2005 Læs mere
2005
Dokumentar
92 min
Kan streames på
Blockbuster

Veteranerne Penn Jillette og Paul Provenza har i The Aristocrats samlet hundrede af deres nærmeste venner – som regnes blandt stand-up komikken og forlystelsesbranchens største navne.

Robin Williams, George Carlin, Whoopi Goldberg, Drew Carey, Gilbert Gottfried, Bob Saget og figurerne fra South Park er blot nogle af de mange komikere, som giver deres helt personlige versioner af verdens mest sjofle og beskidte fortælling; en joke, hvis oprindelse stammer helt tilbage fra vaudevillens dage og som går under navnet The Aristocrats - aristokraterne.

Resultatet er et indblik i en den professionelle, komedieskabende verden og betagelsen af den fantastiske, kreative proces som er kernen i hver eneste vellykkede vittighed.

Filmen indeholder ingen voldsscener og ingen pornografi, men dialogen kan virke så anstødelig på mange, at det på det kraftigste skal understreges, at indholdet bestemt ikke er for sarte sjæle!

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.