Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Arn - Tempelridderen

Storfilm baseret på Jan Guillous bestseller Læs mere
2008
Action
139 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster Viaplay Rent & Buy Netflix

'Arn' er Jan Guillous berømte saga om den svenske korsridder Arn Magnusson, der bliver født i 1150 som søn af stormanden Magnus og hans hustru Sigrid.

Da han er syv år, overlever han på mirakuløs vis et fald fra et udkigstårn, og som tak skænker hans forældre ham til Gud og sender ham til Varnhem Kloster. Her opdager Broder Gilbert, at Arn er usædvanlig velbegavet, og han lærer ham både at bruge sit intellekt og sit sværd.

Da Arn bliver 18 år, bliver han sendt tilbage til sin familie. Her møder han den smukke Cecilia. De bliver dybt forelskede, men tvinges fra hinanden, da Cecilia bliver gravid med Arns barn.

Cecilia bliver sendt i kloster i 20 år, og Arn bliver sendt til Det Hellige Land - Jerusalem, hvor han som tempelridder skal kæmpe mod muslimerne. Men inden de tager afsked, lover de at vente på hinanden…

I klostret føder Cecilia en søn, som den strenge abbedisse Rikissa fjerner fra hende med det samme. Men Cecilia finder en forbundsfælle i den unge kvinde Blanka. Da Blanka senere bliver dronning, sørger hun for, at Rikissa ikke længere kan genere Cecilia, men hun kan ikke fjerne kirkens uretfærdige dom.

Samtidig – langt væk - har Arn gjort sig kendt som en stor militærstrateg og som en stolt og retfærdig mand, der står ved sit ord.

Han har stor respekt for muslimerne og de for ham, og han udvikler et stærkt bånd til en af de mest frygtede muslimske ledere - Saladin.

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.