Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Arthur og Maltazar's hævn

Arthur og minimoyserne vender tilbage Læs mere
2009
Familie
86 min
Kan streames på
Blockbuster Viaplay SF Anytime

I 'Arthur og Maltazar's hævn' glæder Arthur sig helt vildt, for i aften slutter månens tiende cyklus, og så kan han endelig vende tilbage til Minimoysernes verden for at gense Prinsesse Selenia.

Minimoyserne har forberedt en stor festmiddag til ære for Arthur, og Selenia har taget sin yndige rosenbladskjole på. Desværre vælger Arthurs far helt uventet at forkorte ferien hos Granny. 

En edderkop afleverer et riskorn med teksten "S.O.S." til Arthur, da de skal til at rejse, og der er ingen tid at spilde. Selenia er i fare og Arthur bliver nødt til at redde hende!

Arthur begiver sig nu ud på en farefuld rejse, hvor han kæmper mod den nye tyran i Landet med De Syv Jorde, redder Betameches liv og slås med rotter, frøer og behårede edderkopper.

Endelig ankommer Arthur ankommer til Minimoysernes verden, men snart opdager han, at det slet ikke er hans gode gamle venner, der har sendt bud efter ham. Hvem mon har narret vores unge helt i en udspekuleret fælde?

'Arthur og Maltazar's hævn' er første del af af en ny historie om minimoyserne.

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.