Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

Oplev Brad Pitt som den legendariske Jesse James Læs mere
2007
Western
160 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

Brad Pitt er legenden Jesse James i westernfilmen 'The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford'.

Året er 1881, og Jesse James (Brad Pitt) er 34 år. Efter et togrøveri bryder Jesse med sin bror Frank (Sam Shepard), som føler, at det er på tide at droppe livet som fredløs til fordel for en mere sikker tilværelse.

Dusøren på Jesses hoved er steget mere end banden nogen sinde kunne drømme om at få ind på deres kup. Hvad skulle forhindre dem i at forråde ham eller skyde ham, for penge og sikkerhed? Loyalitet? Eller måske frygt. Eller begge dele.

Blandt Jesse James’ største beundrere er Robert Ford (Casey Affleck), en idealistisk og ambitiøs ung mand der gennem hele livet håbede på en dag at kunne ride sammen med sit idol. Hvilket også skete, da hans bror Charley Ford (Sam Rockwell) fik ham med i banden.

Han havde dog aldrig forestillet sig, at historien efterfølgende ville omtale ham som den beskidte lille kujon, der skød Jesse i ryggen.

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere westerns

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.