Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Assistant

87 min
Fallback image

'The Assistant' foregår over én lang dag. Jane (Julia Garner) er den nye assistent for en magtfuld medie-boss. Jane er den første, der ankommer på kontoret om morgenen, og bliver den sidste, der forlader stedet. Hun går til sine mange opgaver med stor effektivitet og må samtidig udholde de unge mandlige kollegaers drillerier og fjendtligheder.

Hun bliver snart klar over, at hendes chef er sin kone utro med unge kvinder og beslutter sig nølende for at gå til firmaets personalechef med sine anklager. Samtalen med den mandlige personalechef er en af filmens stærkeste og mest hjerteskærende scener.

'The Assistant' er stramt fokuseret på Janes oplevelser. Vi kender ikke hendes baggrundshistorie eller indre liv. Filmen er et stærkt, stille drama, der har fået en del omtale på grund af historiens lighed med anklagerne mod Harvey Weinstein, men instruktøren Kitty Green har understreget, at filmen ikke handler om den tidligere Mirimax-boss, men er baseret på interviews med kvinder ansat i forskellige brancher. I #MeToo-debatten har Green fundet en modig, overset vinkel. 

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.