Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Asterix & Obelix og briterne

De gæve gallere forsvarer Britannien Læs mere
2012
Adventure
105 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes SF Anytime

'Asterix & Obelix og briterne' er den fjerde live-action-film om de to gæve gallere.

Året er 50 f.Kr. Cæsar (Fabrice Luchini) har erobret Gallien, Egypten og Spanien, og nu sætter den romerske kejser og hans legioner kurs mod Britannien. 

Bevæbnet med en tønde trylledrik rejser den lille, kløgtige kriger Asterix (Edouard Baer) og hans tro følgesvend, den bomstærke Obelix (Gérard Depardieu), over Den Engelske Kanal for at hjælpe Asterix' engelske fætter, FixFax, med at holde stand mod romerne. 

Inden længe ser Cæsar sig nødsaget til at hyre en flok frygtløse vikinger som lejesoldater for at hamle op med briterne og de gæve gallere.

Denne gang er plottet baseret på en blanding af René Goscinny og Albert Uderzos to tegneseriealbum, ’Asterix og briterne’ og 'Asterix og vikingerne'. 

Gérard Depardieu er tilbage som Obelix, mens Edouard Baer, der havde en mindre rolle i 'Asterix og Obelix: Mission Kleopatra' (2002), har overtaget rollen som Asterix.

'Asterix & Obelix og briterne' vises i 2D med dansk tale. Filmen kan også ses i 3D.

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
2.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.