Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Bad Boy (engelske undertekster)

135 min

To brødre, hvis livsbaner skiltes for mange år siden, indser, på smerteligste vis, at når en kvinde træder ind på scenen, så kappes selv blodets bånd.

 

Storebror Piotr (Maciej Stuhr), er blevet politibetjent, men for den yngre Paweł (Antoni Królikowski), gangster i et fodbold-slæng anført af Twardy (Piotr Stramowski), er røveri, overfald og stoffer måden at leve på. Den unge mands arrogance ender imidlertid brat, da han ryger i spjældet, efter at nogen har sladret om ham. Piotr får opbakning af sin nye kæreste, Ola, som er advokat med speciale i de allersværeste sager, til at få sin lillebror ud af fængsel. Mødet de tre imellem ændrer alt og sætter skub i en række adrenalin-pumpende begivenheder. Paweł forsøger at vinde kontrollen over en af de største fodboldklubber i byen uvidende om, at en hemmelig politi-afdeling, ledet af Adam (Andrzej Grabowski) og statsadvokat Anna (Małgorzata Kożuchowska), holder nøje øje med ham. I mellemtiden bliver Ola, som begynder at falde for Paweł, mere og mere involveret i disse dragende og ulovlige forhold. Snart skal hun vælge mellem sin loyalitet til Piotr og sine voksende følelser for hans bror.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.