Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Bad Santa 2

Han er stadig fuld Læs mere
2016
Komedie
92 min
Kan streames på
iTunes Viaplay Blockbuster SF Anytime Rakuten TV

Julestemningen bliver sat på prøve i den grovkornede komedie ’Bad Santa 2’, hvor plattenslageren Willie Stokes vender tilbage som julemand med et seriøst alkoholforbrug.

Willies side kick, Marcus, er netop blevet løsladt fra fængslet, og med sig har han en plan om at røve en stor stak penge fra en hjælpeorganisation.

Men det kræver assistance fra et helt igennem forfærdeligt menneske. Nemlig Willies mor, Sunny Stoke, der imidlertid har langt større ambitioner for banden.

Komedien, der er en efterfølger til Bad Santa, har igen Billy Bob Thornton i hovedrollen og byder på et gensyn med Oscar-vinderes Kathy Bates.  

’Bad Santa 2’ placerer sig i traditionen med at lave julekomedier for voksne, hvor også den danske film Undercover med Linda P og Roland Møller, samt Office Christmas Party, fra samme år befinder sig. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.