Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Bait

Konflikten mellem land og by Læs mere
2020
Drama
89 min

Den britiske film 'Bait' handler om den rå, men godhjertede fisker Martin, der ser misfornøjet til, mens hans hjemby, et lille fiskerleje i Cornwall, overrendes af feriegæster fra storbyen. 

Barndomshjemmet med havudsigt er solgt til velstående folk fra London, og hans bror ernærer sig ved at sejle turister rundt i familiens fiskekutter.

Konflikten mellem land og by er tidløs, men i sin form ligner ’Bait’ mest af alt noget fra forgangne tider. Der eksperimenteres på livet løs. Lyden er eftersynkroniseret og klipningen er ekspressiv.

'Bait' har allerede været en sensation på diverse festivaler, hvor den er blevet hyldet som dybt original. Dramaet har stadig en 100% score hos anmelderne på Rotten Tomatoes. 

Dramaet er det nyeste eksempel i en række af sort-hvid film, der får dansk biografpremiere - her iblandt The Lighthouse og Parasite - sort/hvid.

Bemærk: Filmen vises i originalversion på engelsk/cornish med engelske undertekster.

Rating star
3.1
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.