Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Bare Juliet

Baseret på Nick Hornbys roman Læs mere
2018
Romantik
105 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Rakuten TV

Den romantiske komedie 'Bare Juliet' handler om kvinden Annie, der bor i en lille engelsk badeby, arbejder på det lokale museum og er kørt sur i sit forhold med manden Duncan. 

Duncan lever lidt sit eget liv som kæmpe fan af den mystiske musiker Tucker Crowe, der forsvandt fra rampelyset for mange år siden og nu dyrkes som en slags kultfigur.

Annie deler ikke sin mands besættelse, så en dag skriver hun ud af frustration en negativ blog om sangerens mesterværk, hvilket fører til en ganske uventet email. 

Selveste Tucker skriver til hende, og snart er de to involveret i en længere korrespondance som uundgåeligt fører til et romantisk møde.

'Bare Juliet' er baseret på bestselleren af Nick Hornby, der tidligere er blevet filmatiseret med About a Boy og High Fidelity, hvor sidstnævnte også havde musikalske undertoner. 

Hovedrollen spilles af britiske Rose Byrne, mens rocksangeren i centrum spilles af garvede Ethan Hawke, der har imponerende erfaring med romantiske film fra Before-trilogien bestående af Before Sunrise, Before Sunset og Before Midnight. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere romantiske film

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.