Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Battle of the Sexes (uden undertekster)

Billie Jean King vs. Bobby Riggs Læs mere
2018
Komedie
121 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

Filmen 'Battle of the Sexes' foregår i 70erne, hvor den kvindelige verdensmester i Tennis, Billie Jean King, tager kampen op imod den manglende ligestilling mellem de mandlige og kvindelige atleter.

Sammen med andre førende kvindelige, professionelle tennisspillere trækker hun sig fra de etablerede turneringer for at starte sin egen. En mediebegivenhed der straks tiltrækker den tidligere verdensmester og notoriske gambler, Bobby Riggs.

Den afdankede Riggs giver nu Billie Jean tilbuddet om at spille en kamp mod ham, for en gang for alle at afgøre, om mænd ikke bare er bedre atleter end kvinder. 

'Battle of the Sexes' fortæller den vanvittige, men sandfærdige historie om tenniskampen fra 1973, som også blev kaldt Kønnenes kamp.

Matchen var dækket verden over i samtlige medier og blev hurtigt til en begivenhed med alt på spil for de mange kvinder, der kæmpede for bedre vilkår. 

Makkerparret bag Little Miss Sunshine har instrueret, mens Emma Stone (La La Land) og Steve Carell (40 Year Old Virgin) spiller de to hovedrolle-rivaler (Copyright: kino.dk).

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.