Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Battle of the Year

B-boys til mesterskab Læs mere
2013
Musik
110 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster SF Anytime Rakuten TV

I filmen 'Battle of the Year' tiltrækker danseopvisningen af samme navn årligt de bedste breakdancehold fra hele verden i kampen om at vise sig som de mest overlegne dansere.

Amerikanerne er gode, men alligevel har de ikke vundet i 15 år. Nu skal det være slut. Med tårnhøje ambitioner går lederen Blake i gang med at samle dansere sammen til et stærkt hold, men der er gnidninger mellem flere af medlemmerne.

Instruktør Benson Lee gik helt tæt på den amerikanske breakdancekultur med sin dokumentar ’Planet B-Boy’ fra 2007. ’Battle of the Year’ er Bensons videreudvikling af denne dokumentar - til en fiktiv historie på opfordring fra filmselskabet Screen Gems, der gerne ville satse på en dansefilm med breakdancemiljøet som præmis.

’Battle of the Year’ byder måske ikke på verdens mest originale historie, men det er heller ikke pointen med en dansefilm af denne slags. Her handler det om at kæde nogle fede dansescener
sammen.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere musikfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.